kirjoita-totuutesi-kansi (kopio) Tietoisuuskirjoittaminen on tie omaan alkuperäiseen ja alkuvoimaiseen olemukseen.

Tietoisuuskirjoittaminen kuljettaa meitä kohti itseämme. Se on menetelmä, jossa kirjoittaja hiljentyy kuuntelemaan omaa sisintään ja intuitiivista tietoa. Se on tosiminän ja elämän ohjauksen kuuntelemista kirjoittaen.

Kirjoittamalla voi kulkea läpi hajanaisen mielen kohti tyyneyttä. Harjoittamaton mieli täyttyy toistuvista ajatuksista, turhasta puheesta ja ulkoisesta hälystä. Tietoisuuskirjoittamisessa luodaan erilaisten meditatiivisten harjoitusten avulla hiljaista sisäistä tilaa, josta käsin voi kirjoittaa omaa syvää totuutta. Tietoisuuskirjoittaminen on tie selkeään ajatteluun ja laajempaan tietoisuuteen.

Tietoisuuskirjoittaja oppii luottamaan siihen, että jokin itsessä tietää. Hän, joka tietää, on intuitiivisen syvätiedon arkkityyppi. Yhteys Häneen, joka tietää, on yhteyttä totuuteen. Tietoisuuskirjoittaminen vahvistaakin itsetuntemusta laajassa merkityksessä – sen avulla oppii kohtaamaan ja tunnistamaan sen, mitä aidosti sisimmältään on.

Tietoisuuskirjoittaja voi hyödyntää tutkimusmatkallaan myös uniaan. Unien syvin tehtävä on auttaa meitä elämään aidosta itsestämme käsin, tulemaan parhaaksi mahdolliseksi itseksemme ja käyttämään elämältä saamaamme potentiaalia. Unet näyttävät viiltävän suorasti elämämme tilan, valomme ja varjomme, pelkomme ja toiveemme. Ne sekä avaavat tosiminäämme että vahvistavat ja virittävät luovuuttamme.

Kun päivä- ja yötietoisuutesi ovat saumattomasti yhteen punoutuneet, olet se viisas, intuitiivinen, vaistonvarainen itsesi, joka sinun on tarkoituskin olla.

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s